Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu
Autor: Jurková, Eva
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá masem bažantů a bažantích slepic z volné přírody a z voliérového chovu. Cílem práce je porovnání složení a výtěžnosti bažantí zvěřiny z volné přírody a voliérového chovu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30902
Datum: 2014-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 30890


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jurková_2014_dp.pdf 3.143Mb PDF Zobrazit/otevřít
jurková_2014_vp.doc 99Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jurková_2014_op.pdf 117.5Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet