Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka
Autor: Horáková, Šárka
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá alergií a intolerancí. Je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je rozebrán rozdíl mezi alergií a intolerancí, příčiny a léčba. Převážná část práce je věnována alergii a intoleranci na kravské mléko a možnosti náhrady ve výživě. Praktická část je zaměřena na dostupnost výrobků formou průzkumu trhu. Do průzkumu trhu byly zahrnuty různé prodejny potravin v Uherském Hradišti a blízkém okolí. Výsledkem je vyhodnocení dostupnosti výrobků v této oblasti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31130
Datum: 2015-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 33794


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
horáková_2015_dp.pdf 1.976Mb PDF Zobrazit/otevřít None
horáková_2015_op.pdf 527.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
horáková_2015_vp.pdf 526.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet