Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti
Autor: Mičo, Radoslav
Vedoucí: Fic, Vlastimil
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá historií vína. Dále se zaměřuje na pěstování vinné révy v různých klimatických pásmech, rozepisuje se o chemickém složení hroznu a jeho vývo-jových fázích. Zaměřuje se na technologii výroby bílého vína, alkoholové kvašení. V práci se popisuje označování vína dle cukernatosti šťávy a obsahu zbytkového cukru. Blíže se seznamuje s odrůdovými rozdílnostmi Veltlínského zeleného a Sauvignon blanc.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31594
Datum: 2015-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 37864


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
mičo_2015_dp.pdf 1.421Mb PDF Zobrazit/otevřít None
mičo_2015_op.pdf 156.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
mičo_2015_vp.pdf 629.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet