Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití přídatných látek při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků
Autor: Krmelová, Adéla
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky, technologii jejich výroby a na zvyšování jejich údržnosti. Jsou zde popsány vybrané přídatné látky, které se při výrobě tepelně opracovaných masných výrobků používají.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31626
Datum: 2015-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 37976


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
krmelová_2015_dp.pdf 1.483Mb PDF Zobrazit/otevřít None
krmelová_2015_op.pdf 619.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
krmelová_2015_vp.pdf 622.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet