Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje
Autor: Juřík, David
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se problematikou čaje zabývám z několika hledisek. První část je věnována původu čaje v historických a geografických souvislostech. V další části své práce vysvětluji otázku dělení čajů podle kvality čajových listů, podle stupně fermentace, doby sklizně a země původu. Ve třetí a čtvrté části práce se zabývám vlastními technologickými postupy při zpracování čaje. V praktické části se zaměřuji na porovnání senzorických vlastností u vybraných druhů čaje na českém trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3213
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 5233


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
juřík_2007_bp.pdf 819.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
juřík_2007_vp.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
juřík_2007_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet