Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva
Autor: Svobodová, Jitka
Vedoucí: Kovář, Michal
Abstrakt: Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3277
Datum: 2007-05-21
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav inženýrství polymerů
Studijní obor: Chemie a technologie materiálů
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 7141


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
svobodová_2007_bp.pdfZablokované 9.878Mb PDF
svobodová_2007_op.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet