Laktoferin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Laktoferin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Laktoferin
Autor: Sekulová, Petra
Vedoucí: Horna, Aleš
Abstrakt: Bakalářské práce přináší popis struktury proteinů a jejich význam v biologických systémech. Detailně je popsána struktura laktoferinu, jeho funkce, využití a možnosti separace. Laktoferin je řazen mezi glykoproteiny s vysokou afinitou k iontům železa a s potenciální antibakteriální a antivirovou aktivitou. Neméně významná je jeho antioxidační funkce v potravinářských výrobcích, v doplňcích stravy a ve farmaceutických přípravcích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3441
Datum: 2007-06-01
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5426


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
sekulová_2007_bp.pdfZablokované 1.594Mb PDF
sekulová_2007_vp.pdf 22.33Kb PDF Zobrazit/otevřít
sekulová_2007_op.doc 119Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet