Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku
Autor: Švejčarová, Hana
Vedoucí: Heinzová, Romana
Abstrakt: Tématem této bakalářské práce je "Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku XY". Chtěla bych Vás seznámit o možných rizicích ve zvoleném potravinářském podniku. V první části práce jsem se věnovala vymezení teoretických poznatků týkající se této problematiky. V teoretické části bakalářské práce jsem se zaměřila na důležitost základních pojmů. Popisuji potravinářský průmysl v České republice, bezpečnost potravin a standardy řízení rizik v potravinářském průmyslu, řízení rizik, metody řízení rizik. V praktické části jsem se zaměřila na charakteristiku podniku, analýzu a řízení rizik v potravinářském podniku. Dále se věnuji konkurenční analýze výrobního procesu. Popisuji rizika, která mohou vzniknout. Jednoduchou semikvantitativní metodou "PNH" a metodou FMEA hodnotím rizika, zpracovávám vlastní návrh a doporučení k odstranění rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34442
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Ovládání rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 40620


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švejčarová_2015_dp.pdf 2.456Mb PDF Zobrazit/otevřít
švejčarová_2015_vp.pdf 163.0Kb PDF Zobrazit/otevřít
švejčarová_2015_op.pdf 215.0Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet