Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
Autor: Gregorová, Klára
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá environmentálními aspekty ovlivňujícími nezávadnost potravin při činnostech souvisejících s jatečním provozem. V práci jsou vymezeny teoretické pojmy environmentální aspekty, zdravotní nezávadnost a potravinová nezávadnost, dále je vy-světlena úloha orgánů zabývajících se problematikou. V práci jsou vymezeny environmen-tální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost biologické, chemické a fyzikální. Cílem práce je, na základě analýzy a hodnocení vlivu environmentálních aspektů na mode-lovém příkladu jatečného provozu, implementovat systém HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34502
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 40710


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
gregorová_2015_dp.pdf 1.489Mb PDF Zobrazit/otevřít
gregorová_2015_vp.pdf 45.65Kb PDF Zobrazit/otevřít
gregorová_2015_op.pdf 171.0Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet