Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Gregorová, Klára
dc.date.accessioned 2015-07-24T12:50:41Z
dc.date.available 2015-07-24T12:50:41Z
dc.date.issued 2015-02-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/34502
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá environmentálními aspekty ovlivňujícími nezávadnost potravin při činnostech souvisejících s jatečním provozem. V práci jsou vymezeny teoretické pojmy environmentální aspekty, zdravotní nezávadnost a potravinová nezávadnost, dále je vy-světlena úloha orgánů zabývajících se problematikou. V práci jsou vymezeny environmen-tální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost biologické, chemické a fyzikální. Cílem práce je, na základě analýzy a hodnocení vlivu environmentálních aspektů na mode-lovém příkladu jatečného provozu, implementovat systém HACCP.
dc.format 65 s. (72171)
dc.format.extent 1561956
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject environmentální aspekty cs
dc.subject potravinová nezávadnost cs
dc.subject jateční provoz cs
dc.subject HACCP cs
dc.subject environmental aspects en
dc.subject food safety en
dc.subject slaughter operation en
dc.subject HACCP en
dc.title Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
dc.title.alternative Environmental Aspects Affecting Food Safety in Slaughtering Operation
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Trojan, Jakub
dc.date.accepted 2015-06-08
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis focused on the environmental aspects affecting food safety in activities related to the operation of slaughter. There are defined theoretical concepts - environmental aspects, health safety and food safety, further explained the role of the authorities dealing with the issue. There are defined environmental aspects affecting food safety aspects - bio-logical, chemical and physical. The aim of the work is based on the analysis and evaluation of the impact of environmental issues on a model example for slaughter operations, imple-ment the HACCP system.
dc.description.department Ústav environmentální bezpečnosti
dc.thesis.degree-discipline Řízení environmentálních rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Environmental Risk Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Bezpečnost společnosti cs
dc.thesis.degree-program Security of Society en
dc.identifier.stag 40710
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2015-05-11
local.subject nezávadnost potravin cs
local.subject jatka cs
local.subject food safety en
local.subject slaughterhouses en


Files in this item

Files Size Format View
gregorová_2015_dp.pdf 1.489Mb PDF View/Open
gregorová_2015_vp.pdf 45.65Kb PDF View/Open
gregorová_2015_op.pdf 171.0Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account