Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Produkce regionálních potravin Slovácka a dopad na jeho životní prostředí
Autor: Slivková, Olga
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je zmapovat produkci potravin, které byly označeny značkou Regionální potravina v daném období na Slovácku a zhodnotit dopad produkce těchto potravin na životní prostředí. V práci je pojednáno o geografii Slovácka, etnografickém rozdělení regionu, jsou definovány pojmy týkající se potravin. Dále práce pojednává o produkci potravin a jejím dopadu na životní prostředí a v neposlední řadě se dotýká značení potravin a značky, Regionální potravina.
URI: http://hdl.handle.net/10563/34517
Datum: 2015-02-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 40727


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
slivková_2015_dp.pdf 2.941Mb PDF Zobrazit/otevřít
slivková_2015_vp.pdf 45.81Kb PDF Zobrazit/otevřít
slivková_2015_op.pdf 166.9Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet