Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití sladkovodních a mořských řas ve výživě člověka
Autor: Krausová, Ivana
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se zabývám využitím sladkovodních a mořských řas v lidské výživě. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerži o těchto nižších rostlinách. Práce je rozčleněna do pěti kapitol, ve kterých je popsána jejich stavba, výskyt, chemické složení, kultivace a produkty. Dále jsou nastíněny výhody využívání mořských a sladkovodních řas v potravinářském průmyslu a také jejich příznivý účinek na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3606
Datum: 2007-06-14
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5385


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krausová_2007_bp.pdfZablokované 1.233Mb PDF
krausová_2007_vp.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krausová_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet