Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny
Autor: Odstrčilíková, Hana
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Zelenina je pro lidskou výživu nepostradatelná. Tato práce se zabývá popisem různých druhů zelenin, jejich chemickým složením a také změnami nutričních hodnot, které mohou vznikat při různých kuchyňských úpravách a zpracováním v průmyslu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3705
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 5417


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
odstrčilíková_2007_bp.pdf 651.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
odstrčilíková_2007_vp.doc 27Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
odstrčilíková_2007_op.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet