Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Odstrčilíková, Hana
dc.date.accessioned 2010-07-15T04:02:35Z
dc.date.available 2010-07-15T04:02:35Z
dc.date.issued 2007-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/3705
dc.description.abstract Zelenina je pro lidskou výživu nepostradatelná. Tato práce se zabývá popisem různých druhů zelenin, jejich chemickým složením a také změnami nutričních hodnot, které mohou vznikat při různých kuchyňských úpravách a zpracováním v průmyslu. cs
dc.format 93 s. cs
dc.format.extent 667273 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject zelenina cs
dc.subject chemické složení cs
dc.subject nutriční hodnoty cs
dc.subject kuchyňské úpravy cs
dc.subject zpracování v průmyslu cs
dc.subject vegetables en
dc.subject chemical composition en
dc.subject nutritive value en
dc.subject food preparations en
dc.subject industry processing en
dc.title Vliv kuchyňského a průmyslového zpracování na chemické složení zeleniny cs
dc.title.alternative The influence kitcheny and industrial processing on the chemical composition of vegetables en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2007-06-25
dc.description.abstract-translated Vegetables are essential for human nutrition. This work deals with a description of different kinds of vegetables, their chemical composition as well as nutritive value changes which may occur during different food preparations and industry processing. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 5417
dc.date.assigned 2007-01-08
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
odstrčilíková_2007_bp.pdf 651.6Kb PDF View/Open
odstrčilíková_2007_vp.doc 27Kb Microsoft Word View/Open
odstrčilíková_2007_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account