Konkurenceschopnost v oboru hotelnictví

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Konkurenceschopnost v oboru hotelnictví

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Konkurenceschopnost v oboru hotelnictví
Autor: Krejčí, Michaela
Vedoucí: Hajný, Petr
Abstrakt: V mé bakalářské práci jsem se zaměřila na konkurenceschopnost pensionu Sirius na Vyškovsku. Pokusila jsem se nejprve teoreticky objasnit jednotlivé pojmy, které s tímto tématem souvisí a poté jsem se zaměřila na detailnější prozkoumání postavení pensionu Sirius mezi ostatními hotely či pensiony na Vyškovském okrese. V závěru práce jsem se snažila vyslovit doporučení, která by byla pro pension prospěšná a přinesla by mu lepší postavení na konkurenčním trhu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3708
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5236


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
krejčí_2007_bp.pdf 1.006Mb PDF Zobrazit/otevřít
krejčí_2007_vp.doc 40Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
krejčí_2007_op.doc 39.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet