Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověk
Autor: Němec, Jan
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce "Využití chilli papriček v gastronomii a jejich vliv na zdraví člověka" je věnována chilli papričkám z rodu Capsicum. V první části práce popisuje historii, původ, jednotlivé odrůdy, chemické složení, pěstební podmínky a posklizňové úpravy chilli. V druhé se zabývá zastoupením chilli papriček ve světové gastronomii a vlivem konzumace a užívání chilli papriček na lidské zdraví.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37758
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 42490


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
němec_2016_dp.pdf 3.284Mb PDF Zobrazit/otevřít None
němec_2016_op.pdf 112.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
němec_2016_vp.pdf 159.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet