Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití mladinových koncentrátů a extraktů sladu v procesu výroby piva
Autor: Rüll, Tomáš
Vedoucí: Lorencová, Eva
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o výrobě sladinových extraktů a mladinových koncentrátů. Zabývá se požadavky na suroviny, jejich kvalitu, technologické zpracování a technologie. Nejobsáhleji je zde popsána především technologie sladování a výroba sladiny a mladiny, která je v procesu výroby výtažků zásadní. Dále pojednává o výrobě samotných výtažků a to jak medové, či práškové konzistence.
URI: http://hdl.handle.net/10563/37763
Datum: 2016-01-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 42495


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
rüll_2016_dp.pdf 3.062Mb PDF Zobrazit/otevřít None
rüll_2016_op.pdf 648.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
rüll_2016_vp.pdf 532.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet