Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
Autor: Dlabačová, Lenka
Vedoucí: Matějíček, Jindřich
Abstrakt: Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3776
Datum: 2009-06-04
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5226


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dlabačová_2007_bp.pdfZablokované 1.237Mb PDF
dlabačová_2007_vp.doc 51Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dlabačová_2007_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet