Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.

Show full item record

No preview available
Title: Kvalita pokrmů (jídel) a faktory, které ji ovlivňují.
Author: Dlabačová, Lenka
Advisor: Matějíček, Jindřich
Abstract: Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3776
Date: 2009-06-04
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 5226


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dlabačová_2007_bp.pdfBlocked 1.237Mb PDF
dlabačová_2007_vp.doc 51Kb Microsoft Word View/Open
dlabačová_2007_op.doc 50Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account