Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vliv skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva
Autor: Rouchal, Michal
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: V rámci diplomové práce jsme se zabývali vlivem skladovacích podmínek na stabilitu průtokově pasterovaného piva. Čtyři druhy piv (světlé výčepní, světlý ležák, světlé speciální a tmavý ležák) byly skladovány při různých teplotách. Stabilita zkoumaných vzorků byla během doby jejich skladování sledována pomocí mikrobiologické, instrumentální a senzorické analýzy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/3864
Datum: 2007-05-31
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5205


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rouchal_2007_dp.pdfZablokované 3.795Mb PDF
rouchal_2007_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rouchal_2007_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet