Mikrobiologická kontrola kvality farmaceutických a kosmetických přípravků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mikrobiologická kontrola kvality farmaceutických a kosmetických přípravků

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Čermáková, Iva
dc.contributor.author Varaďová, Vendula
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:38:04Z
dc.date.available 2016-11-28T12:38:04Z
dc.date.issued 2016-01-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39047
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je přiblížit problematiku mikrobiální kontaminace v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu včetně legislativních úprav. V práci jsou popsány jednotlivé mikroorganizmy, které mohou kontaminaci způsobit a dále rizikové faktory, které mohou být dalšími příčinami vzniku kontaminace. Následně jsou definovány jednotlivé zkušební metody, jež jsou používány pro identifikaci samotných mikroorganizmů.
dc.format 56 s. (11922 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kosmetické přípravky cs
dc.subject farmaceutické přípravky cs
dc.subject mikrobiologická jakost cs
dc.subject kontrola kvality cs
dc.subject správná výrobní praxe cs
dc.subject cosmetic products en
dc.subject pharmaceutical preparations en
dc.subject microbiological quality en
dc.subject quality control en
dc.subject good manufacturing practice en
dc.title Mikrobiologická kontrola kvality farmaceutických a kosmetických přípravků
dc.title.alternative Microbiological Quality Control of Pharmaceutical and Cosmetic Products
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Černeková, Martina
dc.date.accepted 2016-06-09
dc.description.abstract-translated The purpose of this bachelor's thesis is to approach the issue of microbial contamination in cosmetic and pharmaceutical industry, including legislative changes. In the work are described the individual microorganisms, which may be the reason for the contamination and further risk factors, which can be other causes of contamination. Further are described the individual test methods, which are used for the identification of microorganisms.
dc.description.department Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
dc.thesis.degree-discipline Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 44306
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2016-05-18


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
varaďová_2016_dp.pdf 1.948Mb PDF Zobrazit/otevřít None
varaďová_2016_op.pdf 558.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
varaďová_2016_vp.pdf 70.75Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet