Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lukášková, Eva
dc.contributor.author Jánošík, David
dc.date.accessioned 2016-11-28T12:38:04Z
dc.date.available 2016-11-28T12:38:04Z
dc.date.issued 2016-02-05
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39051
dc.description.abstract Bakalářská práce řeší problematiku zásobování mikroregionu Mezihoří v případě vzniku krizové situace, která ohrožuje způsoby běžného zásobování. Zároveň řeší případná rizika pro samotné řešení mimořádné události. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na popis problematiky spojené s analýzou rizik, způsoby stravování, jejich možnou formu a složení a metodiky analýz rizik. Praktická část se zabývá zásobováním potravin v obcích mikroregionu Mezihoří při vzniku mimořádné události a možnými riziky a faktory, které mohou zásobování ohrozit a jejich následným posouze-ním.
dc.format 58 s. (68 242 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Krizová situace cs
dc.subject mimořádná událost cs
dc.subject zásobování cs
dc.subject mikroregion cs
dc.subject Crisis situation en
dc.subject extraordinary situation en
dc.subject supply en
dc.subject microregion en
dc.title Možnosti zajištění stravování v krizové situaci v obcích mikroregionu Mezihoří
dc.title.alternative Options to Provide Meals in Crisis Situation for Microregion Mezihoří
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hoke, Eva
dc.date.accepted 2016-06-14
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis solves problems of supply Mezihoří micro-region in the event of an emergency situation that threatens the traditional supply methods. While addressing the potential risks to themselves dealing with emergencies. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part focuses on the description of the problems asso-ciated with the risk analysis, ways of eating, their possible form and composition and risk analysis methodology. The practical part deals with the supply of food in the micro-region municipalities Mezihoří when an extraordinary event occurs and the potential risks and factors that may threaten supplies and their subsequent assessment.
dc.description.department Ústav krizového řízení
dc.thesis.degree-discipline Ovládání rizik cs
dc.thesis.degree-discipline Risk Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process engineering en
dc.identifier.stag 44311
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2016-05-09
local.subject mimořádné události cs
local.subject stravování cs
local.subject nouzové stravování cs
local.subject zásobování potravinami cs
local.subject emergencies en
local.subject catering en
local.subject food en
local.subject eating en
local.subject emergency catering en
local.subject food supply en


Files in this item

Files Size Format View Description
jánošík_2016_dp.pdf 895.6Kb PDF View/Open None
jánošík_2016_op.pdf 229.9Kb PDF View/Open None
jánošík_2016_vp.pdf 73.07Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account