Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
Autor: Bezděková, Karla
Vedoucí: Černíková, Michaela
Abstrakt: Práce popisuje obecné charakteristiky hydrokoloidů, jejich vlastnosti, rozdělení a použití. Zvláštní pozornost je věnována popisu hydrokoloidů používaných v mlékárenském prů-myslu, a to škrobu, želatině, xantanové gumě a lokustové gumě. U jednotlivých druhů hyd-rokoloidů je popsáno jejich získávání, složení, vlastnosti a použití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39193
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 38475


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bezděková_2016_dp.pdf 1.741Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bezděková_2016_op.pdf 627.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bezděková_2016_vp.pdf 526.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet