Výroba sýrů typu Moravský bochník

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba sýrů typu Moravský bochník

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba sýrů typu Moravský bochník
Autor: Štachová, Zuzana
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Tématem této práce je výroba tvrdého sýru s vysokodohřívanou sýřeninou bez tvorby ok "Moravský bochník". Nejprve jsou diskutovány děje probíhající během jednotlivých kroků výroby a jejich vliv na konečný výrobek. V následující části práce jsou tyto poznatky aplikovány při výrobě sýru v podmínkách technologické laboratoře Ústavu technologie potravin (FT UTB ve Zlíně). Výrobky z jednotlivých výrob jsou posouzeny po chemické i senzorické stránce a vzájemně porovnány. V poslední části práce je optimalizovaný návrh výroby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39316
Datum: 2016-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 38506


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
štachová_2016_dp.pdf 1.951Mb PDF Zobrazit/otevřít None
štachová_2016_op.pdf 612.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
štachová_2016_vp.pdf 526.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet