Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
Autor: Semotam, David
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s všeobecnou charakteristikou subtropického a tropického ovoce, prezentovat jeho využití v gastronomii a pomocí senzorické analýzy o něm vytvořit všeobecný obraz. V teoretické části práce jsou prezentovány vybrané druhy ovoce, které jsou následně detailněji probrány. U každého z nich je psána základní charakteristika, způsob pěstování, teoretické poznatky, empirické znalosti autora, dělení a gastronomické využití. Praktická část je zaměřena na senzorickou analýzu vybraných druhů ovoce a přibližuje problematiku hodnocení organoleptických vlastností. Bakalářská práce na téma subtropické, tropické plody a jejich využití v gastronomii je určena nejen pro studenty a akademické pracovníky, ale i pro širokou veřejnost a jako vhodné doplnění obsáhlého tématu ovoce tropů a subtropů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/39418
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 41741


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
semotam_2017_dp.pdf 4.504Mb PDF Zobrazit/otevřít None
semotam_2017_op.pdf 116.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
semotam_2017_vp.pdf 106.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet