Aplikace přírodího koření do masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Aplikace přírodího koření do masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Kostera, Jakub
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:12:13Z
dc.date.available 2017-07-03T09:12:13Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39440
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na aplikaci přírodního koření do masných výrobků. Hlavní část práce je zaměřena na chemické složení a charakteristiku přírodního koření a jeho aplikaci do masných výrobků. V závěru práce je přehled masných výrobků a jednotlivých koření, které se do masných výrobků přidávají.
dc.format 42 s. (8 209)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject koření cs
dc.subject masné výrobky cs
dc.subject kombi směsi cs
dc.subject spices en
dc.subject meat products en
dc.subject combi mixes en
dc.title Aplikace přírodího koření do masných výrobků
dc.title.alternative Application of Natural Spices to Meat Products
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Polášek, Zdeněk
dc.date.accepted 2017-06-15
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis is focused on the application of natural spice to meat products. The main part of the work is focused on the chemical composition and characteristics of natural spices and their application to meat products. At the end of the work is a overview of meat products and individual spices added to meat products.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 42199
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2017-05-12


Files in this item

Files Size Format View Description
kostera_2017_dp.pdf 1.819Mb PDF View/Open None
kostera_2017_op.pdf 626.0Kb PDF View/Open None
kostera_2017_vp.pdf 627.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account