Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Bělašková, Monika
dc.date.accessioned 2017-07-03T09:12:14Z
dc.date.available 2017-07-03T09:12:14Z
dc.date.issued 2017-02-03
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/39445
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá skupinou trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V první části práce je popsáno chemické složení masa a dále technologické požadavky na všechny suroviny potřebné pro výrobu trvanlivých fermentovaných masných výrobků. V druhé části je již popsán celkový proces výroby fermentovaných salámů. Závěrem práce je nastínění českého a zahraničního trhu právě s těmito výrobky.
dc.format 86 s. (18 049 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject maso cs
dc.subject fermentace cs
dc.subject trvanlivé masné výrobky cs
dc.subject fermentované masné výrobky cs
dc.subject meat en
dc.subject fermentation en
dc.subject Durable meat products en
dc.subject fermented meat products en
dc.title Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
dc.title.alternative Principles of Technology Processing and Range of Durable Fermented Meat Products
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Katina, Jan
dc.date.accepted 2017-06-15
dc.description.abstract-translated The Bachelor thesis deals with a group of durable fermented meat products. The first part describes the chemical composition of the meat and technological requirements for all the raw materials necessary for the production of durable fermented meat products. The se-cond part includes the process of producing fermented sausages. In the conclusion I descri-bed outline of Czech and foreign market with these products.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 42347
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2017-05-05


Files in this item

Files Size Format View Description
bělašková_2017_dp.pdf 3.752Mb PDF View/Open None
bělašková_2017_op.pdf 664.5Kb PDF View/Open None
bělašková_2017_vp.pdf 647.2Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account