Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Autor: Kaloda, Pavel
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40567
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 46297


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kaloda_2017_dp.pdf 806.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kaloda_2017_op.pdf 625.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kaloda_2017_vp.pdf 644.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet