Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků
Autor: Martinek, Jakub
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce shrnuje dosavadní poznatky o fosforečnanech z pohledu jejich chemického složení a vlastností, v kombinaci s biochemickým a biologickým významem. Kromě způsobů průmyslové výroby, s důrazem na jejich potravinářské použití, je velký prostor kladen na přehled technologických vlastností fosforečnanů důležitých pro masný průmysl. Vyústěním práce je přehled možností látek se stejnými technologickými vlastnostmi, kterými lze nahradit fosforečnany, ale s menšími zdravotními riziky jejich konzumace.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40569
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 46300


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
martinek_2017_dp.pdf 1.607Mb PDF Zobrazit/otevřít None
martinek_2017_op.pdf 636.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
martinek_2017_vp.pdf 646.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet