Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Autor: Kostková, Lenka
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá přípravou netradičních sypaných bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich základní nutriční analýzou se záměrem v možnosti rozšířit sortiment snídaňových cereálií. Nutriční analýza byla zaměřena na stanovení obsahu vlhkosti, popela, hrubé bílkoviny, škrobu, lipidů, hrubé a neutrálně-detergentní vlákniny, stravitelnosti sušiny a organické hmoty vzorku. Nové cereální směsi vykazovaly nižší hodnoty obsahu hrubé bílkoviny a škrobu, a vyšší hodnoty obsahu popela, lipidů a hrubé vlákniny ve srovnání se vzorky pšeničného müsli analyzovaných v jiné studii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/40595
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 46356


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kostková_2017_dp.pdf 3.575Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kostková_2017_op.pdf 546.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kostková_2017_vp.pdf 513.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet