Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
Autor: Slančíková, Lucie
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit atraktivní čerstvý sýr, který bude možné vyrábět v podmínkách školního poloprovozu Vyšší odborné školy potravinářské a Střední průmyslové školy mlékárenské v Kroměříži. V podmínkách školního poloprovozu byly vytvořeny 4 druhy sýru, k jejich výrobě byly použity základní složky tvaroh, odkapaný jogurt a dochucovací složky. Na vzorcích byla provedena základní chemická a senzorická analýza. Z výsledků především senzorické analýzy vyplynulo, že čerstvý sýr vyrobený z odkapaného jogurtu a tvarohu (poměr 1:1) ochucený medvědím
URI: http://hdl.handle.net/10563/40644
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 46452


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
slančíková_2017_dp.pdf 3.071Mb PDF Zobrazit/otevřít None
slančíková_2017_op.pdf 655.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
slančíková_2017_vp.pdf 1.010Mb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet