Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny v potravinové legislativě po vstupu ČR do EU
Autor: Jančárová, Martina
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Tématem této práce je shrnout změny v potravinářské legislativě, které nastaly po vstupu České republiky do Evropské unie a také porovnat zkušenosti provozovatelů potravinářskách podniků se zaváděním těchto změn do praxe. Dalším bodem práce je podrobný popis systému kritických kontrolních bodů (HACCP) a způsoby jeho zavádění v tzv. malých potravinářských podnicích. Závěr práce se zabývá možnými způsoby kontaminace potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4072
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5278


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jančárová_2007_bp.pdf 811.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
jančárová_2007_vp.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jančárová_2007_op.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet