Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Udržitelná produkce speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky
Autor: Hvozdenská, Lucie
Vedoucí: Lukášková, Eva
Abstrakt: Bakalářská práce se zaměřuje na udržitelnou produkci speciálních potravin a jejich dostupnost na území České republiky. V teoretické části bakalářské práce se nachází pojem trvale udržitelného rozvoje, potravinová bezpečnost a soběstačnost, základní informace o speciálních potravinách, jejich rozdělení, dělení dle složek, vliv na zdraví člověka a na životní prostředí. Praktická část se věnuje analýze udržitelné produkce luskovin na území České republiky, dále jsou uvedeny speciální potraviny a jejich dostupnost v Uherském Hradišti a srovnání stravovacích návyků z hlediska environmentu. Pomocí SWOT analýzy je určena udržitelná produkce speciálních potravin na území České republiky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41183
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 47265


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hvozdenská_2017_dp.pdf 2.205Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hvozdenská_2017_op.pdf 49.15Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hvozdenská_2017_vp.pdf 72.03Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet