Návrh řešení vzduchotechniky v prostředí potravinářského průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh řešení vzduchotechniky v prostředí potravinářského průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh řešení vzduchotechniky v prostředí potravinářského průmyslu
Autor: Klíž, Lukáš
Vedoucí: Zálešák, Martin
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na návrh vzduchotechnického zařízení v prostředí potravinářského průmyslu, kde je obzvláště kladen důraz na zajištění optimálních podmínek vnitřního prostředí pro výrobu želatinových výrobků a na energeticky hospodárný provoz v budově. Hlavními požadavky na vnitřní prostředí pro výrobu želatinových výrobků je udržení optimální teploty a vlhkosti v prostoru. K zajištění těchto podmínek je nutné využití integrovaných řídících systémů (počítačové a komunikační techniky), která je schopna reagovat na potřeby obsluhy a zajistit optimální podmínky vnitřního prostředí a také snížit energetickou spotřebu potřebnou k udržení optimálního stavu prostředí a tím snížit náklady na provoz budovy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41258
Datum: 2017-03-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav automatizace a řídicí techniky
Studijní obor: Integrované systémy v budovách
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 47347


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
klíž_2017_dp.pdf 12.64Mb PDF Zobrazit/otevřít None
klíž_2017_op.doc 261Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
klíž_2017_vp.doc 292.5Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet