Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně
Autor: Wunderlichová, Barbora
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá aplikací principů bezpečnosti potravin v pohostinské provozovně. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy z oblasti kontroly a bezpečnosti potravin, jsou zde kategorizovány jednotlivé druhy provozoven a následně vymezen legislativní rámec hygienických požadavků na provozovnu. Cílem práce je, na základě analýzy a zhodnocení rizik v dané provozovně, implementovat systém HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41459
Datum: 2017-02-03
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 47626


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
wunderlichová_2017_dp.pdf 2.865Mb PDF Zobrazit/otevřít None
wunderlichová_2017_op.pdf 192.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
wunderlichová_2017_vp.pdf 45.45Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet