Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

Show simple item record

dc.contributor.advisor Černíková, Michaela
dc.contributor.author Bechná, Nikola
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:00:57Z
dc.date.available 2018-07-04T15:00:57Z
dc.date.issued 2018-02-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/42049
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá problematikou dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství. Jsou zde popsány jednotlivé metody a etapy provádění dezinfekce, dezinsekce a deratizace, jejich správné způsoby při jejich provádění, kdo může tyto metody provádět a jak probíhá kontrola účinnosti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Dále jsou uvedeny příklady možných používaných dezinfekčních látek, insekticidů a rodenticidů.
dc.format 46 s
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Dezinfekce cs
dc.subject dezinsekce cs
dc.subject deratizace cs
dc.subject insekticidy cs
dc.subject rodenticidy cs
dc.subject Disinfection en
dc.subject disinsection en
dc.subject deratization en
dc.subject insectisides en
dc.subject rodenticides en
dc.title Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
dc.title.alternative Disinfection, Disinsection and Deratization in the Food Industry
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Míšková, Zuzana
dc.date.accepted 2018-06-11
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with problematics of disinfection, disinsection and deratization in the food industry. There are descriptions of individually methods and stages of disinfection, disinsection and deratization, their correct ways of implementation, who can implement these methods a how to check effectiveness of disinfection, disinsection and deratization. This thesis is also focusing on examples of possible disinfectants, insectisides and rodenti-cides.
dc.description.department Ústav technologie potravin
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 49716
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2018-05-10


Files in this item

Files Size Format View Description
bechná_2018_dp.pdf 2.205Mb PDF View/Open None
bechná_2018_op.pdf 632.7Kb PDF View/Open None
bechná_2018_vp.pdf 623.1Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account