Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Principy výroby a sortiment trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků
Autor: Dohnalová, Marie
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků. Úvod práce je zaměřen na chemické složení masa a jeho technologické vlastnosti. Druhá část práce je zaměřena na technologický proces výroby trvanlivých tepelně opracovaných masných výrobků a jejich sortiment.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42051
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 49718


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dohnalová_2018_dp.pdf 2.907Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dohnalová_2018_op.pdf 626.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None
dohnalová_2018_vp.pdf 646.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet