Využití technických plynů pro balení masa a masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití technických plynů pro balení masa a masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití technických plynů pro balení masa a masných výrobků
Autor: Skýpalová, Petra
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá problematikou technických plynů v potravinářství, které se využívají pro vytvoření ochranné atmosféry při balení masa a masných výrobků. Úvodní část práce je zaměřena na charakteristiku masa a masných výrobků a popis jednotlivých typů spotřebitelského balení potravin. V druhé části práce jsou zhodnoceny technické plyny z hlediska významu v technologii balení v modifikované atmosféře a způsob, jakým ovlivňují balené potraviny. Závěrem je nastíněn princip dodávání plynů a typy plynných směsí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42061
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 49735


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
skýpalová_2018_dp.pdf 3.367Mb PDF Zobrazit/otevřít None
skýpalová_2018_op.pdf 625.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
skýpalová_2018_vp.pdf 625.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet