Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny technologických parametrů při zrání hovězího předního masa
Autor: Kochánek, Petr
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá tepelnými úpravami sous vide a dlouhým vařením v páře, aplikovanými na hovězí kližku z různých plemen a s různou dobou zrání. Hodnotil se vliv tepelné úpravy, plemene a vyzrání masa na texturu masa, hmotnostní ztráty a byla provedena senzorická analýza vzorků. Dle výsledků byla ohodnocena vhodnost dlouhých tepelných úprav pro daný typ suroviny, vliv na technologické parametry a porovnání s ostatními tepelnými úpravami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42120
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 49856


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kochánek_2018_dp.pdf 6.599Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kochánek_2018_op.pdf 103.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kochánek_2018_vp.pdf 537.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet