Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srážení mléka při výrobě přírodních sýrů
Autor: Hrančíková, Daniela
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá srážením mléčných bílkovin při výrobě přírodních sýrů. Obsahuje stručný popis jednotlivých typů koagulačních činidel a jejich rozdělení podle pů-vodů (živočišné, rostlinné, mikrobiální), jsou zde popsány také základní informace o re-kombinantním chymosinu. Součástí práce je také popis faktorů ovlivňující srážení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42256
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 50056


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
hrančíková_2018_dp.pdf 2.487Mb PDF Zobrazit/otevřít None
hrančíková_2018_op.pdf 610.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
hrančíková_2018_vp.pdf 773.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet