Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů
Autor: Lukaszczyková, Karla
Vedoucí: Mlček, Jiří
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nápojů na bází tropického a subtropického ovoce, vymezuje pojmy jako ovocná šťáva, nektar a ovocný nápoj. V teoretické části je čtenář seznámen s vybranými druhy ovoce vhodných pro zpracování na ovocné šťávy, nektary a ovocné nápoje. Dále práce přináší pohled na hlavní rozdíly mezi šťávou a nektarem a stručně charakterizuje technologii výroby . Součástí praktické části práce je zmapování současného sortimentu značkových ovocných šťáv a nektarů z exotického ovoce v obchodních řetězcích působící v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42761
Datum: 2018-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 46382


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lukaszczyková_2018_dp.zip 1.028Mb Neznámý Zobrazit/otevřít None
lukaszczyková_2018_op.pdf 763.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
lukaszczyková_2018_vp.pdf 765.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet