Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení

Show simple item record

dc.contributor.advisor Noga, Pavel
dc.contributor.author Pálková, Karolína
dc.date.accessioned 2018-07-04T15:01:58Z
dc.date.available 2018-07-04T15:01:58Z
dc.date.issued 2017-11-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/43608
dc.description.abstract Teoretická část práce zahrnuje krátký exkurz do oblasti historie pohostinství a krátkou prognózu o tom, kam se bude pohostinství vyvíjet. V kapitole Corporate designu seznamuji čtenáře s aspekty, které jsou důležité při navrhování identity. Následně se práce věnuje hlediskům ovlivňující návštěvníka při výběru (návštěvy) podniku. Stěžejní kapitolou je vizuální analýza vybraných podniků z České republiky, tak i ze zahraničí. Tyto objekty jsou vybrány na základě mých subjektivních preferencí, ať už z hlediska nápaditého vizuálního či koncepčního řešení. Praktická část je zaměřena na realizaci vlastního podniku pohostinského typu: Shampo Apperitivo.
dc.format 89
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject pohostinství cs
dc.subject vizuální styl cs
dc.subject propagace cs
dc.subject grafický design cs
dc.subject koncept cs
dc.subject Shampo Apperitivo cs
dc.subject hospitality en
dc.subject visual style en
dc.subject promotion en
dc.subject graphic design en
dc.subject concept en
dc.subject Shampo Apperitivo en
dc.title Vizuální styl kavárensko-restauračního zařízení
dc.title.alternative The Visual Style of Café-Restaurant Facility
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Illík, Rostislav
dc.date.accepted 2018-06-08
dc.description.abstract-translated A theoretical thesis includes a quick insight into the history of hospitality and short prognosis about the possible future of the field. In the chapter called Corporate Design I tried to introduced the main aspects, which are the most important in the creation of identity. Then I explored the reasons, which influence the customers in the choosing the place for a visit. The key chapter is the visual analysis of the selected places, from the Czech Republic and also from abroad. The selection of the subjects is based on my personal preferences, either from the original visual or conceptual solutions. The practical part is focused on execution of my own service in the hospitality industry: Shampo Apperitivo.
dc.description.department Ateliér Grafický design
dc.thesis.degree-discipline Multimédia a design - Grafický design cs
dc.thesis.degree-discipline Multimedia and Design - Graphic Design en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name MgA.
dc.thesis.degree-program Výtvarná umění cs
dc.thesis.degree-program Visual Arts en
dc.identifier.stag 49018
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2018-05-11


Files in this item

Files Size Format View Description
pálková_2018_dp.zip 11.00Mb Unknown View/Open None
pálková_2018_op.pdf 93.15Kb PDF View/Open None
pálková_2018_vp.pdf 65.64Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account