Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Faktory ovlivňující enzymatické srážení mléka
Autor: Stašková, Irena
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: V teoretické části této bakalářské práce byla popsána tvorba enzymatické sraženiny mléka, a také charakteristické vlivy na pevnost gelu, například množství syřidla, chloridu vápenatého, tuku, hodnoty pH a teploty. Dále byl podrobně popsán vliv tepelného zpracování na vlastnosti a tvorbu gelu mléka za podmínek vytvořeného enzymatickým srážením. Praktická část bakalářské práce byla orientovaná na laboratorní metody v průběhu jednohodinového sledování a bylo vykonáno srovnání naměřených hodnot v různých koncentracích chloridu vápenatého a syřidla.
URI: http://hdl.handle.net/10563/43815
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 49737


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
stašková_2019_dp.pdf 1.323Mb PDF Zobrazit/otevřít None
stašková_2019_op.pdf 667.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
stašková_2019_vp.pdf 615.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet