Slad jako zdroj biogenních aminů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Slad jako zdroj biogenních aminů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Slad jako zdroj biogenních aminů
Autor: Machalová, Petra
Vedoucí: Salek, Richardos Nikolaos
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá sledováním obsahu biogenních aminů a polyaminů ve sladech a sladových extraktech. Stanovení obsahu BA byly podrobeny pevné vzorky sladů (34 vzorků), ale i sladové extrakty (5 vzorků). Hlavním cílem praktické části této práce bylo změřit a stanovit vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií zastoupení jednotlivých BA a jejich celkový obsah ve sladech a ve sladových extraktech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/43819
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 49826


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
machalová_2019_dp.pdf 1.691Mb PDF Zobrazit/otevřít None
machalová_2019_op.pdf 508.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
machalová_2019_vp.pdf 681.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet