Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví
Autor: Bartošová, Romana
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Téma bakalářské práce je zaměřeno na produkci a spotřebu biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví. Teoretická část obsahuje vymezení základních pojmů, legislativní rámec upravující oblast biopotravin, jejich produkci a distribuci, komparaci ekologického a konvenčního zemědělství a ekologické zemědělství jako způsob ochrany životního prostředí. Praktická část se zabývá spotřebou biopotravin, dále navazuje na senzorickou analýzu a identifikuje rizika spojená s produkcí a spotřebou biopotravin včetně návrhů na opatření pro eliminaci těchto rizik.
URI: http://hdl.handle.net/10563/44036
Datum: 2018-11-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav environmentální bezpečnosti
Studijní obor: Řízení environmentálních rizik
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 51025


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bartošová_2019_dp.pdf 7.399Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bartošová_2019_op.pdf 394.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bartošová_2019_vp.pdf 251.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet