Monitoring obsahu minerálních prvků v matcha čajích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Monitoring obsahu minerálních prvků v matcha čajích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Monitoring obsahu minerálních prvků v matcha čajích
Autor: Lanczová, Nikoleta
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Teoretická část diplomové práce zahrnuje výrobu zeleného čaje s bližším zaměřením na čaj matcha, dále uvádí chemické složení se zaměřením na obsah minerálních prvků. Praktická část je zaměřena na stanovení obsahu minerálních prvků v čajích matcha a jejich jednotlivých výluzích pomocí metody ICP-MS a spektofotometrické stanovení fosforu. Čaj matcha je bohatý zejména na prvky na Mn, Cu, Mg, P.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45492
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53163


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
lanczová_2019_dp.pdf 3.570Mb PDF Zobrazit/otevřít None
lanczová_2019_op.pdf 694.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
lanczová_2019_vp.pdf 714.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet