Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků
Autor: Miklášová, Terezie
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou kolagenu a jeho vlivem na texturní vlastnosti a barvu masných výrobků. Tomu předchází kapitoly o složení masa a faktorech, které ho ovlivňují. Neméně důležitou kapitolou je kapitola, ve které je popsána technologie výroby masných výrobků, konkrétně výroba játrové paštiky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45519
Datum: 2019-02-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53210


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
miklášová_2019_dp.pdf 4.341Mb PDF Zobrazit/otevřít None
miklášová_2019_op.pdf 630.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
miklášová_2019_vp.pdf 649.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet