Marketingová a komunikační strategie pro nově vznikající cukrářskou výrobnu s kavárnou

DSpace Repository

Language: English čeština 

Marketingová a komunikační strategie pro nově vznikající cukrářskou výrobnu s kavárnou

Show simple item record

dc.contributor.advisor Juříková, Martina
dc.contributor.author Nováčková, Soňa
dc.date.accessioned 2019-07-04T09:11:38Z
dc.date.available 2019-07-04T09:11:38Z
dc.date.issued 2019-01-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/45726
dc.description.abstract Cílem diplomové práce je vytvoření marketingového plánu pro vstup nové firmy na trh v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část definuje základní pojmy související s tvorbou marketingové strategie a marketingem služeb. Praktická část charakterizuje projekt, analyzuje trh a konkurenci a následně vyhodnocuje uskutečněné výzkumy. Projektová část využívá poznatků výzkumů z praktické části diplomové práce, které následně aplikuje k vytvoření komunikačního plánu, charakterizuje cílové skupiny, definuje návrhy marketingové strategie a finálně celý projekt vyhodnocuje a uvádí, zda je vhodný k realizaci.
dc.format 146
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Marketingový plán cs
dc.subject marketing služeb cs
dc.subject marketingová strategie cs
dc.subject SWOT analýza cs
dc.subject PEST analýza cs
dc.subject analýza konkurence cs
dc.subject reklama cs
dc.subject kavárna cs
dc.subject cukrářská výroba cs
dc.subject Marketing Plan en
dc.subject Service Marketing en
dc.subject SWOT Analysis en
dc.subject Marketing Strategy en
dc.subject PEST Analysis en
dc.subject Competition Analysis en
dc.subject Advertising en
dc.subject Cafe en
dc.subject Confectionery en
dc.title Marketingová a komunikační strategie pro nově vznikající cukrářskou výrobnu s kavárnou
dc.title.alternative Marketing and Communication Strategy for a Start up Confectionery with a Cafe
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kotyzová, Pavla
dc.date.accepted 2019-05-23
dc.description.abstract-translated The aim of this master's thesis is to create a marketing plan for a new company to enter the market in the field of gastronomy. The thesis is divided into three parts. The theoretical part defines the basic terms related to the creation of marketing strategy and marketing of services. The practical part characterizes the project, analyzes the market and competition and then evaluates the researches. The project part uses the knowledge of the research from the practical part of the thesis, which then applies to the creation of a communication plan, characterizes target groups, defines the proposals of marketing strategy and finally evaluates the whole project and states whether it is suitable for implementation.
dc.description.department Ústav marketingových komunikací
dc.thesis.degree-discipline Marketingové komunikace cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing Communications en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name Mgr.
dc.thesis.degree-program Mediální a komunikační studia cs
dc.thesis.degree-program Media and Communication Studies en
dc.identifier.stag 53487
utb.result.grade A
dc.date.submitted 2019-04-17


Files in this item

Files Size Format View Description
nováčková_2019_dp.pdf 2.889Mb PDF View/Open None
nováčková_2019_op.doc 155.5Kb Unknown View/Open None
nováčková_2019_vp.doc 154Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account