Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Autor: Kabátová, Lenka
Vedoucí: Míšková, Zuzana
Abstrakt: Cílem diplomové práce je návrh systému HACCP pro dvě formy zajištění stravování (provozovnu vyvařující a provozovnu bez vyvařování) v domově pro seniory. Následuje vyhodnocení těchto dvou forem z hlediska odlišností systému HACCP, zajištění bezpečnosti a kvality vydávaných pokrmů a z hlediska ekonomického. Dalším cílem této práce je vytvoření týdenního jídelního lístku a jeho vyhodnocení z nutričního pohledu a realizovatelnosti v navržených systémech HACCP. Podporou pro praktickou část jsou témata charakteristika systému HACCP, kategorizace provozoven stravovacích služeb a problematika výživy ve stáří, zpracovaná v teoretické části této práce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47333
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 59676


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kabátová_2021_dp.pdf 1.732Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kabátová_2021_op.pdf 719.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kabátová_2021_vp.pdf 732.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet