Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hodnocení technologických vlastností při zmrazování a rozmrazování vybraných částí hovězího masa
Autor: Sucháčková, Kristýna
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá účinkem ochranných kolagenních povlaků, aplikovaných na hovězím mase před jeho zmrazováním. Následně byl pozorován účinek povlaků na parametry masa po jeho rozmrazení. Mezi tyto parametry patřily zejména hmotnostní ztráty, textura a barva masa. Ze získaných hodnot byl určen nejvhodnější způsob zmrazování a rozmrazování masa a byly vyhodnoceny účinky ochranných kolagenních povlaků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47351
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 59696


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
sucháčková_2021_dp.pdf 4.408Mb PDF Zobrazit/otevřít None
sucháčková_2021_op.pdf 236.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
sucháčková_2021_vp.pdf 729.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet